Hello! How are you?  Ilmoittaudu kurssille
Tiesitkö, että englantia puhuu äidinkielenään lähes 400 miljoonaa ihmistä: se on maailman opetetuin ja ymmärretyin kieli, “lingua franca”. Englanti on samalla maailman yleisin “toinen” kieli ja mm. kaupan, tekniikan ja kulttuurin alalla avainasemassa. Englannin nousua on siivittänyt englannin historiallinen luonne eri kielten sekoituksena, kielenä, jota ei enää mielletä kenenkään “omaisuudeksi”. Englanti on myös Internetin valtakieli.

Linguajoy Englannin keskustelu- ja kirjakerho aikuisille, taso A1-A2

Pidätkö lukemisesta? Heittäydytkö helposti kirja-aiheisiin keskusteluihin? Haluaisitko myös virkistää englannin keskustelutaitoja ja tutustua samalla uusiin ihmisiin? Lämpimästi tervetuloa aikuisten Linguajoy English Book Clubiin!

Kurssi on tarkoitettu heille, jotka ovat opiskelleet englannin kieltä, mutta vuosien saatossa taidot ovat hiljalleen ruostuneet. Saatat muistaa kielen perusrakenteita, lauseen muodostamisesta sanojen taivutukseen, paljon keskeistä sanastoakin, mutta tarvitset tukea löytääksesi rohkeuden ja kyvyn aktiiviseen vuorovaikutukseen. Kurssi on loistava tapa vahvistaa keskustelutaitoja ja päivittää tietämys kansainvälisistä kirja-hiteistä, kirjailijoista ja niihin liittyvistä ajankohtaisista ilmiöistä. Welcome!  Ilmoittaudu kurssille

Linguajoyn ”Travel the World with Confidence” –aikuisten kielikurssin hinta on 254€/lukukausi (yhteensä 17 kurssipäivää eli 14,95€/krt). Hinnat sisältävät: ALV 24%, vakuutukset, opetusmateriaalit, kahvi/tee/keksi. Eläkeläisalennus -15%. Uusien Linguajoy -jäsenten kertaluonteinen jäsenmaksu on 9,50€. Syyslukukausi laskutetaan kokonaisuudessaan elokuussa 2018, ja kevätlukukausi tammikuussa 2019. Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Jos liityt kurssille kesken lukukauden, maksat vain jäljellä olevista tunneista.