Linguajoy Kielikerhot järjestää koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa Punavuoressa, Helsingissä (Active English IP) ja Lauttasaaressa (Vattuniemen iltapäivätoiminta). Olemme kaupungin palveluntuottaja ja iltapäivätoimintamme on kaupungin alaista ip-toimintaa. Toimintamme ydin pohjautuu perusopetuslaissa määritettyihin iltapäiväkerhotoiminnan arvoihin ja tavoitteisiin.

Linguajoy Active English IP-toiminta Punavuoressa 2019-2020:

  • Snellmanin ala-asteen koulu ja Tehtaankadun ala-asteen koulu

Linguajoyn Active English -iltapäivätoiminnan tavoite on elävöittää lasten iltapäivää inspiroivan ja kansainvälisen kerho-ohjelman avulla, joka antaa samalla monipuolisen mahdollisuuden kehittää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Active English iltapäivää siivittävät ulkoilu ja liikunta, innostavat pelit, leikit, musiikki, kansainväliset taide- ja tiedeprojektit sekä kiireettömät lepo-ja rentoutushetket. Lukuvuoden aikana meillä on myös kielisuihkuja esim. mandariinikiinasta, espanjasta, ranskasta ja saksasta. Iltapäivähoidon kuukausimaksu on 120 €/kk hoidosta klo 17 asti  ja 100€/kk hoidosta klo 16 asti, sisältäen välipalan. IP-kerholaiset noudetaan Team-Linguajoyn toimesta Snellmannin koululta ja Tehtaankadun koululta toimipaikkaan. Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat vakuutettuja.

  • Toiminnan järjestäjä: Linguajoy Kielikerhot Oy
  • Osoite: Mikael Agricolan kirkon kerhohuone, Tehtaankatu 23
  • Suorat yhteystiedot Linguajoy IP-tiimiin: Puh. 044-978 3710, ip@linguajoy.fi
  • Lisätietoja Linguajoy toiminnasta: info@linguajoy.fi, Henrietta Kvist p. 041 319 6675
  • Hakulomakkeen voi toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: info@linguajoy.fi
  • Toiminta päättyy päivittäin klo 17.00

Vattuniemen liikkuva Linguajoy iltapäivätoiminta 2019-2020 TOIMIMME 7.1.2020 ALKAEN VATTUNIEMEN ALA-ASTEELLA!

UUDEN LUKUVUODEN 2020-2021  TOIMINTA LAUTTASAARESSA JA SISÄLLÖLLISET PAINOTUKSET PÄIVITETÄÄN TÄLLE SIVUSTOLLE ke 22.1. klo 17:30 MENNESSÄ!

Toiminnan järjestäjä: Linguajoy Kielikerhot Oy

Lisätietoja: https://www.linguajoy.fi/iltapaivatoiminta/

Toiminta päättyy päivittäin klo 17.00 Vattuniemen ala-asteella (3.krs)

  • Suorat yhteystiedot Linguajoy IP-tiimiin Vattuniemessä, ohjaajat Puh. 041-317 5855, ip_lauttasaari@linguajoy.fi

Tietoja toiminnasta: Henrietta Kvist p. 041-319 6675

Linguajoy liikkuvassa iltapäivätoiminnassa koululaiset pääsevät seikkailemaan, liikkumaan ja leikkimään Lauttasaaren upeaan luontoon koulupäivän jälkeen. Teemme myös retkiä lähialueille, tutustuen esim. museoihin, taidenäyttelyihin ja erilaisiin urheilulajeihin. Toimintamme pääpaino on aktiivisessa ulkoilussa ja luontoretkeilyssä, joten säänmukainen varustus on erittäin tärkeä. Tarjoamme lapsille turvallisen, energisen ja virkistävän ilmapiirin luonnossa liikkuen sekä erilaisiin kulttuurikohteisiin tutustuen.

ILMOITTAUTUMINEN IP-TOIMINTAAN 2020-2021: 23.3.- 24.4.2020.

Lukuvuoden 2020-2021 toiminnan hakuaika on 23.3.- 24.4.2020.

Tulevat ykkösluokkalaiset saavat koulupaikkapäätöksen mukana iltapäivätoiminnan lomakkeet. Lisäksi lomakkeita saa kouluilta, toimintapaikoista ja leikkipuistoista sekä osoitteesta https://opinpolkuprod.westeurope.cloudapp.azure.com/

Lomake palautetaan määräaikaan mennessä siihen toimintapaikkaan, johon haetaan tai ilmoittaudutaan. Linguajoy Active English IP-hakulomakkeen voit tuoda toimintapaikkaan Agricola kirkon kerhotilaan iltapäivällä klo 14-16, tai toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: info@linguajoy.fi

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Päätökset paikoista tekee Helsingin kaupunki. Hallinnollinen päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 28.6.2020 mennessä.