Linguajoy Kielikerhot järjestää koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa Punavuoressa, Helsingissä (Active English IP) ja Lauttasaaressa (Vattuniemen liikkuva iltapäivätoiminta). Olemme kaupungin palveluntuottaja ja iltapäivätoimintamme on kaupungin alaista ip-toimintaa. Toimintamme ydin pohjautuu perusopetuslaissa määritettyihin iltapäiväkerhotoiminnan arvoihin ja tavoitteisiin.

Linguajoy Active English IP-toiminta Punavuoressa 2019-2020:

  • Snellmanin ala-asteen koulu ja Tehtaankadun ala-asteen koulu
  • VANHEMPAINILTA KERHOTILASSA (Tehtaankatu 23) TIISTAINA 6.8.2019 klo 17:30-18:30,  TERVETULOA!

Linguajoyn Active English -iltapäivätoiminnan tavoite on elävöittää lasten iltapäivää inspiroivan ja kansainvälisen kerho-ohjelman avulla, joka antaa samalla monipuolisen mahdollisuuden kehittää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Active English iltapäivää siivittävät ulkoilu ja liikunta, innostavat pelit, leikit, musiikki, kansainväliset taide- ja tiedeprojektit sekä kiireettömät lepo-ja rentoutushetket. Lukuvuoden aikana meillä on myös kielisuihkuja esim. mandariinikiinasta, espanjasta, ranskasta ja saksasta. Iltapäivähoidon kuukausimaksu on 120 €/kk hoidosta klo 17 asti  ja 100€/kk hoidosta klo 16 asti, sisältäen välipalan. IP-kerholaiset noudetaan Team-Linguajoyn toimesta Snellmannin koululta ja Tehtaankadun koululta toimipaikkaan. Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat vakuutettuja.

  • Toiminnan järjestäjä: Linguajoy Kielikerhot Oy
  • Osoite: Mikael Agricolan kirkon kerhohuone, Tehtaankatu 23
  • Suorat yhteystiedot Linguajoy IP-tiimiin: Puh. 044-978 3710, ip@linguajoy.fi
  • Lisätietoja Linguajoy toiminnasta: info@linguajoy.fi, Henrietta Kvist p. 041 319 6675
  • Hakulomakkeen voi toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: info@linguajoy.fi
  • Toiminta päättyy päivittäin klo 17.00

Vattuniemen liikkuva Linguajoy iltapäivätoiminta 2019-2020 VANHEMPAINILTA LINGUAJOYLLA (Heikkiläntie  8) KESKIVIIKKONA 7.8.2019 klo 17:30,  TERVETULOA!

Toiminnan järjestäjä: Linguajoy Kielikerhot Oy

Osoite: Heikkiläntie 8, 00210 Helsinki

Lisätietoja: https://www.linguajoy.fi/iltapaivatoiminta/

Toiminta päättyy päivittäin klo 17.00

  • Suorat yhteystiedot Linguajoy IP-tiimiin Vattuniemessä, vastaaavat ohjaajat Petja ja Ece: Puh. 041-317 5855, ip_lauttasaari@linguajoy.fi

Tietoja toiminnasta: Henrietta Kvist p. 041-319 6675

Linguajoy liikkuvassa iltapäivätoiminnassa koululaiset pääsevät seikkailemaan, liikkumaan ja leikkimään Lauttasaaren upeaan luontoon koulupäivän jälkeen. Teemme myös retkiä lähialueille, tutustuen esim. museoihin, taidenäyttelyihin ja erilaisiin urheilulajeihin. Toimintamme pääpaino on aktiivisessa ulkoilussa ja luontoretkeilyssä, joten säänmukainen varustus on erittäin tärkeä. Tarjoamme lapsille turvallisen, energisen ja virkistävän ilmapiirin luonnossa liikkuen sekä erilaisiin kulttuurikohteisiin tutustuen. Noudamme kerholaiset IP-toimintaan Myllykallion koululta, josta saamme myös maukkaat retkieväät mukaamme. Toimintamme päättyy iltapäivisin Linguajoy kielikeskuksen pihalle Vattuniemeen (os. Heikkiläntie 8), jossa tarvittaessa voimme myös viettää aikaa sisätiloissa.

ILMOITTAUTUMINEN IP-TOIMINTAAN 2019-2020: 18.3.-18.4.2019.

Lukuvuoden 2019–2020 toiminnan hakuaika on 18.3.-18.4.2019.

Tulevat ykkösluokkalaiset saavat koulupaikkapäätöksen mukana iltapäivätoiminnan lomakkeet. Lisäksi lomakkeita saa kouluilta, toimintapaikoista ja leikkipuistoista sekä osoitteesta https://opinpolkuprod.westeurope.cloudapp.azure.com/

Lomake palautetaan määräaikaan mennessä siihen toimintapaikkaan, johon haetaan tai ilmoittaudutaan. Linguajoy Active English IP-hakulomakkeen voit tuoda toimintapaikkaan Agricola kirkon kerhotilaan iltapäivällä klo 14-16, tai toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: info@linguajoy.fi

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Päätökset paikoista tekee Helsingin kaupunki. Hallinnollinen päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 28.6.2019 mennessä.