Linguajoy Kielikerhot järjestää koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa Punavuoressa, Helsingissä. Olemme kaupungin palveluntuottaja ja iltapäivätoimintamme on kaupungin alaista ip-toimintaa. Toimintamme ydin pohjautuu perusopetuslaissa määritettyihin iltapäiväkerhotoiminnan arvoihin ja tavoitteisiin.

Linguajoy Active English IP-toiminta 2019-2020:

  • Snellmanin ala-asteen koulu
  • Tehtaankadun ala-asteen koulu

Linguajoyn Active English -iltapäivätoiminnan tavoite on elävöittää lasten iltapäivää inspiroivan ja kansainvälisen kerho-ohjelman avulla, joka antaa samalla monipuolisen mahdollisuuden kehittää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Active English iltapäivää siivittävät ulkoilu ja liikunta, innostavat pelit, leikit, musiikki, kansainväliset taide- ja tiedeprojektit sekä kiireettömät lepo-ja rentoutushetket. Lukuvuoden aikana meillä on myös kielisuihkuja esim. mandariinikiinasta, espanjasta, ranskasta ja saksasta. Iltapäivähoidon kuukausimaksu on 120 €/kk hoidosta klo 17 asti  ja 100€/kk hoidosta klo 16 asti, sisältäen välipalan. IP-kerholaiset noudetaan Team-Linguajoyn toimesta Snellmannin koululta ja Tehtaankadun koululta toimipaikkaan. Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat vakuutettuja.

  • Toiminnan järjestäjä: Linguajoy Kielikerhot Oy
  • Osoite: Mikael Agricolan kirkon kerhohuone, Tehtaankatu 23
  • Suorat yhteystiedot Linguajoy IP-tiimiin: Puh. 044-978 3710, ip@linguajoy.fi
  • Lisätietoja Linguajoy toiminnasta: info@linguajoy.fi, Henrietta Kvist p. 040 5704307
  • Hakulomakkeen voi toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: info@linguajoy.fi
  • Toiminta päättyy päivittäin klo 17.00

ILMOITTAUTUMINEN: 18.3.-18.4.2019.

Lukuvuoden 2019–2020 toiminnan hakuaika on 18.3.-18.4.2019.

Tulevat ykkösluokkalaiset saavat koulupaikkapäätöksen mukana iltapäivätoiminnan lomakkeet. Lisäksi lomakkeita saa kouluilta, toimintapaikoista ja leikkipuistoista sekä osoitteesta https://opinpolkuprod.westeurope.cloudapp.azure.com/

Lomake palautetaan määräaikaan mennessä siihen toimintapaikkaan, johon haetaan tai ilmoittaudutaan. Linguajoy Active English IP-hakulomakkeen voit tuoda toimintapaikkaan Agricola kirkon kerhotilaan iltapäivällä klo 14-16, tai toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: info@linguajoy.fi

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Päätökset paikoista tekee Helsingin kaupunki. Hallinnollinen päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 28.6.2019 mennessä.