Linguajoy Kielikerhot järjestää koululaisten ACTIVE ENGLISH IP iltapäiväkerhotoimintaa Punavuoressa ja Lauttasaaressa (Vattuniemen ja Lauttasaaren ala-asteet) lukuvuonna 2020-2021. Olemme kaupungin palveluntuottaja ja iltapäivätoimintamme on kaupungin alaista ip-toimintaa. Toimintamme ydin pohjautuu perusopetuslaissa määritettyihin iltapäiväkerhotoiminnan arvoihin ja tavoitteisiin.

Linguajoy Active English IP-toiminta Punavuoressa 2020-2021:

 • Tehtaankadun ala-asteen koulu

Linguajoyn Active English -iltapäivätoiminnan tavoite on elävöittää lasten iltapäivää inspiroivan ja kansainvälisen kerho-ohjelman avulla, joka antaa samalla monipuolisen mahdollisuuden kehittää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Active English iltapäivää siivittävät ulkoilu ja liikunta, innostavat pelit, leikit, musiikki, kansainväliset taide- ja tiedeprojektit sekä kiireettömät lepo-ja rentoutushetket. Lukuvuoden aikana meillä on myös kielisuihkuja esim. mandariinikiinasta, espanjasta, ranskasta ja saksasta. Iltapäivähoidon kuukausimaksu on 120 €/kk hoidosta klo 17 asti  ja 100€/kk hoidosta klo 16 asti, sisältäen välipalan. IP-kerholaiset noudetaan Team-Linguajoyn toimesta Tehtaankadun koululta toimipaikkaan. Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat vakuutettuja.

 • Toiminnan järjestäjä: Linguajoy Kielikerhot Oy
 • Osoite: Mikael Agricolan kirkon kerhohuone, Tehtaankatu 23
 • Suorat yhteystiedot Linguajoy IP-tiimiin Punavuoressa: Puh. 044-978 3710, ip@linguajoy.fi
 • Lisätietoja Linguajoy toiminnasta: info@linguajoy.fi, Henrietta Kvist p. 041 319 6675
 • Hakulomakkeen voi toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: ip@linguajoy.fi
 • Toiminta päättyy päivittäin klo 17.00

LINGUAJOY ILTAPÄIVÄTOIMINTA LAUTTASAARESSA 2020-2021 
Linguajoy Active English IP-toiminta Lauttasaaressa 2020-2021: 
 • Vattuniemen ala-aste ja
 • Lauttasaaren ala-aste

Linguajoyn Active English -iltapäivätoiminnan tavoite on elävöittää lasten iltapäivää inspiroivan ja kansainvälisen kerho-ohjelman avulla, joka antaa samalla monipuolisen mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Active English iltapäivää siivittävät ulkoilu ja liikunta, innostavat pelit, leikit, musiikki, kansainväliset taide- ja tiedeprojektit sekä kiireettömät lepo-ja rentoutushetket. Lukuvuoden aikana meillä on myös kielisuihkuja esim. mandariinikiinasta, espanjasta, ranskasta ja saksasta.

Iltapäivähoidon kuukausimaksu on 120 €/kk hoidosta klo 17 asti ja 100€/kk hoidosta klo 16 asti, sisältäen välipalan. Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat vakuutettuja.

 • Toiminnan järjestäjä: Linguajoy Kielikerhot Oy
 • Osoite: Vattuniemen ala-aste, Vattuniemenkuja 4, 00210 Helsinki
 • Osoite: Lauttasaaren ala-aste: Myllykalliontie 3, 00200 Helsinki

Suorat yhteystiedot Linguajoy IP-tiimiin Lauttasaaressa: Puh. 041-317 5855, ip_lauttasaari@linguajoy.fi

 • Lisätietoja Linguajoy IP-toiminnasta: info@linguajoy.fi, Henrietta Kvist p. 041 319 6675
 • Hakulomakkeen voi toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: ip_lauttasaari@linguajoy.fi
 • Toiminta päättyy päivittäin klo 17.00

ILMOITTAUTUMINEN IP-TOIMINTAAN 2020-2021: hakuaika 23.3.- 24.4.2020.

Tulevat ykkösluokkalaiset saavat koulupaikkapäätöksen mukana iltapäivätoiminnan lomakkeet. Lisäksi lomakkeita saa kouluilta, toimintapaikoista ja leikkipuistoista sekä osoitteesta https://opinpolkuprod.westeurope.cloudapp.azure.com/

Lomake palautetaan määräaikaan mennessä siihen toimintapaikkaan, johon haetaan tai ilmoittaudutaan. Linguajoy Active English IP-Punavuoren hakulomakkeen voit tuoda toimintapaikkaan Agricola kirkon kerhotilaan iltapäivällä klo 14-16, tai toimittaa sähköisesti (allekirjoitettuna) osoitteeseen: ip@linguajoy.fi

Linguajoy Lauttasaaren hakulomakkeen voi toimittaa sähköpostitse (allekirjoitettuna) ip_lauttasaari@linguajoy.fi

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Päätökset paikoista tekee Helsingin kaupunki. Hallinnollinen päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 26.6.2020 mennessä.