Linguajoy Kielikerhot järjestää koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa Punavuoressa, Helsingissä. Olemme kaupungin palveluntuottaja ja iltapäivätoimintamme on kaupungin alaista ip-toimintaa. Toimintamme ydin pohjautuu perusopetuslaissa määritettyihin iltapäiväkerhotoiminnan arvoihin ja tavoitteisiin.

Linguajoy Active English IP-toiminta 2018-2019:

  • Snellmanin ala-asteen koulu
  • Tehtaankadun ala-asteen koulu

Linguajoyn Active English -iltapäivätoiminnan tavoite on elävöittää lasten iltapäivää inspiroivan ja kansainvälisen kerho-ohjelman avulla, joka antaa samalla monipuolisen mahdollisuuden kehittää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Active English iltapäivää siivittävät ulkoilu ja liikunta, innostavat pelit, leikit, musiikki, kansainväliset taide- ja tiedeprojektit sekä kiireettömät lepo-ja rentoutushetket. Iltapäivähoidon kuukausimaksu on 120 €/kk hoidosta klo 17 asti, sisältäen välipalan. IP-kerholaiset noudetaan Team-Linguajoyn toimesta koululta toimipaikkaan. Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat vakuutettuja.

  • Toiminnan järjestäjä: Linguajoy Kielikerhot Oy
  • Osoite: Mikael Agricolan kirkon kerhohuone, Tehtaankatu 23
  • Suorat yhteystiedot Linguajoy IP-tiimiin: Puh. 044-978 3710, ip@linguajoy.fi
  • Lisätietoja Linguajoy toiminnasta: info@linguajoy.fi, Henrietta Kvist p. 040 5704307
  • Toiminta päättyy päivittäin klo 17.00

TERVETULOA LINGUAJOY ACTIVE ENGLISH IP -TOIMINNASSA ALOITTAVAT PERHEET VANHEMPAINILTAAN TIISTAINA 7.8.2018 klo 18:00-19:00 (tapaamme IP-kerhotilassa, os. Tehtaankatu 23)

ILMOITTAUTUMINEN: SKANNATTUNA, SÄHKÖPOSTITSE (HUOM. ALLEKIRJOITUS)

Lukuvuoden 2018–2019 toiminnan hakuaika on 24.1.-27.4.2018. Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Päätökset paikoista tekee Helsingin kaupunki. Hakulomake voidaan palauttaa allekirjoitettuna ja skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen: info@linguajoy.fi. Hakulomakkeen voi palauttaa myös postitse osoitteeseen: Maija Jaskara, iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori/Kasvatus ja koulutus/Koululaisten iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki. Lomakkeita saa kouluilta sekä osoitteesta www.hel.fi/iltapaivatoiminta. Hallinnollinen päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 29.6.2018 mennessä.