Katajanokan kesäleiri 2024

Hei 1-4 luokkalaisten koululaisten vanhemmat!

Pohditko mitä lapsesi tekee kesäkuussa päivisin, kun sinulla on vielä muutama viikko töitä jäljellä ennen lomaa?

Ei hätää! Linguajoy Kielikerhot järjestää aurinkoisia kesäleirejä Katajanokan ala-asteen koulun tiloissa 3.6.- 28.6.2024 välisenä aikana. 

Voit räätälöidä teidän perheellenne parhaiten sopivan kesäleiripaketin neljästä eri päiväleiristä (klo 9:00-15:00):

Katajanokan kesäleirin 2024 hinta: 

  • 199 € (SIS. ALV 24%, vakuutukset, lämmin lounas), juhannusviikon leiri (ma-to) 169 €. 

Kesäleirillä Linguajoyn sydämelliset ja innostavat ohjaajat tarjoilevat lapsille mukavaa yhdessäoloa, aktiivista tekemistä liikunnan ja kädentaitojen parissa, hauskoja kielimaistiaisia, ja kerran viikossa suurempi yllätyskielipaketti. Teemme myös lyhyitä retkiä lähialueelle. Leirillä tarjoillaan maittava lämmin lounas. Kannattaa toimia nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Paikka kesäleirillä on peruutettavissa 30 päivää ennen leirin käynnistymispäivää kirjallisesti, info@linguajoy.fi -sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kesäleiri on peruutettu kirjallisesti, info@linguajoy.fi sähköpostiosoitteeseen ennen määräajan umpeutumista, palautetaan osallistujalle ennakkoon tehty maksusuoritus, vähentäen siitä hallinnollinen peruutus- ja käsittelykulu 35€. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% leirimaksusta. Lapsen sairastuessa, leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

Valokuvaus

Leiritunnelmista saatetaan ottaa valokuvia tai videoita. Mikäli ette halua aineistoja näkyvän Linguajoyn julkaisuissa, ilmoitattehan asiasta ennen leirin alkua sähköpostitse: info@linguajoy.fi. Linguajoy Kielikerhot Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Leirillä tulee olla vähintään 20 osallistujaa, jotta se järjestetään. Leiripaikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!