1. Tehdessäsi varauksen lasten tai aikuisten kielikurssille, varataan kurssipaikka lähtökohtaisesti koko lukuvuodeksi. Lukuvuosi koostuu syys- ja kevätlukukaudesta. 
    • Paikka syyslukukauden kurssilla on peruutettavissa 30 päivää ennen kurssin käynnistymispäivää kirjallisesti, info@linguajoy.fi -sähköpostiosoitteeseen.
    • Mikäli syyslukukauden kielikurssi on peruutettu kirjallisesti, info@linguajoy.fi sähköpostiosoitteeseen ennen määräajan umpeutumista, palautetaan osallistujalle ennakkoon tehty maksusuoritus, vähentäen siitä hallinnollinen peruutus- ja käsittelykulu 20€.
    • Kurssipaikkaa ei voi perua tämän määräajan (30 päivää) jälkeen eikä kesken syyslukukauden. Määräajan umpeuduttua, syyslukukauden ennakkoon tehtyä maksusuoritusta ei palauteta/kurssilasku on maksettava kokonaisuudessaan, vaikka kurssille ei osallistuttaisi. Osallistuja voi kuitenkin halutessaan vapaasti vaihtaa kurssivalintaa ja siirtyä toiselle syyslukukauden kurssille, jolla on paikkoja vapaana.
  1. Mikäli kielikurssia ei haluta jatkaa syyslukukauden jälkeen kevätlukukaudella, on peruutus kevätlukukauden osalta tehtävä kirjallisesti, info@linguajoy.fi -sähköpostiosoitteeseen 1.12. mennessä.
  1. Jos kielikurssi aloitetaan kesken lukukauden, laskutetaan vain jäljellä olevista kerroista. 
  1. Linguajoy pidättää oikeuden ohjelma-muutoksiin. Ryhmässä tulee olla vähintään 7 (seitsemän) osallistujaa, jotta se järjestetään.
  1. Linguajoy pidättää oikeuden asettaa lähiopetus tauolle force majeure tilanteessa kuten esimerkiksi sota tai sodan kaltainen tilanne, terrorismi, luonnonkatastrofi, lakko tai tartuntatautiepidemia. Mahdollisen lähiopetustauon aikana, lasten ja aikuisten kielikurssit toteutetaan verkkopohjaisilla opetussisällöillä ja materiaaleilla.