Hello! How are you?

🇬🇧 Ota loikka englannin kielitaidossa Linguajoy kielikoulun mini-hiihtolomaleirillä 2021 Helsingissä! ❄️ Opimme englantia natiivien opettajien johdolla ikä- ja lähtötaso pohjaisissa pienryhmissä, monipuolisten ja toiminnallisten aktiviteettien avulla. 🌍 Matkaamme myös maailman ympäri, kun Linguajoyn Mandarin Club 🇨🇳 ja Club Español 🇪🇸 –opettajat tuovat meille elämyksellisen ohjelman, jossa uudet kielet ja kulttuurit avautuvat tiede- ja taideprojektien, näytelmien, pelien ja musiikin myötä. Hiihtolomaleiri on suunnattu 6-14-vuotiaille. Leirillä saat uusia ystäviä, uskallusta ja luontevuutta englannin kieleen ja kansainväliseen vuorovaikutukseen. Voit olla kielten vasta-alkaja tai natiivipuhuja, leirillä pärjäät hyvin myös suomen kielellä.


Linguajoy mini-hiihtolomaleiri 22-24.02.2021 (ma-ke) Lauttasaaressa sisältää:
1) Päivittäisen englanninkielisen ohjelman klo 9:00-15:00
2) Lapsiparkki-palvelun klo 8:30-9:00 ja 15-16:00
3) Maittavan lounaan ja terveellisen välipalan
4) Vakuutukset

Hinta 

Linguajoy leirin hinta: 150€ (sis. ALV 24%) , lisätiedot ja ilmoittautuminen: HIIHTOLOMA-LEIRI, SKI HOLIDAY CAMP 22-24.2.2021

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollinen peruutus on tehtävä 3 vrk ennen leirin alkamispäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% leirimaksusta. Lapsen sairastuessa, leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

Valokuvaus

Leiritunnelmista otetaan valokuvia ja videota. Mikäli ette halua aineistoja näkyvän Linguajoy Kielikerhojen julkaisuissa, ilmoittakaa asiasta ennen leirin alkua sähköpostitse info@linguajoy.fi


Linguajoy Kielikerhot Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Leirillä tulee olla vähintään 15 osallistujaa, jotta se järjestetään. Leiripaikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! *** Linguajoy hiihtolomaleiri 2021 toteutetaan huomioiden koronatilanteen hygieniasäännöt ja AVI:n ja THL:n suositukset.

Linguajoy Winter holiday Camp 2021 in Helsinki