Talvileiri 2025

Hello! How are you? Tervetuloa Linguajoy hiihtolomaleirille 2025 Helsinkiin!

Hiihtoloman paras juttu on leiri! Ota loikka englannin kielitaidossa Linguajoyn hiihtolomaleirillä 2025 Helsingin Lauttasaaressa. Leiri on helppo tapa kehittää englannin kielitaitoa, sydämellisten ja kannustavien natiivien opettajien johdolla. Voit myös valita Finnish Trackin, jos haluat kehittää suomen kielitaitoa. Leirillä vauhditamme englannin kielitaidon kehitystä hauskojen tiede- ja taideprojektien, pelien, leikin, näytelmien ja musiikin avulla. Ohjelmassamme on myös innostava espanjalainen Club Español fiesta, päivittäinen ulkoiluhetki raittiissa ilmassa ja maukas välipala. Leirillä saat uusia ystäviä ja kehität kansainvälisiä vuorovaikutustaitoja. Leiri on suunnattu 6-12-vuotiaille. Voit olla englannin vasta-alkaja tai natiivipuhuja, leirillä pärjäät vallan mainiosti myös suomen kielellä.  Toimi ripeästi ja varaa leiri, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

Welcome and come along on an invigorating language-learning pathway with Linguajoy!

LINGUAJOY HIIHTOLOMALEIRI 2025 SISÄLTÄÄ:

  • Päivittäisen leiriohjelman 17-19.2.2025 (maanantai-keskiviikko) klo 9:00-15:00, vakuutukset ja maittavan välipalan.
  • Leirikeskuksen ovet aukeavat aamulla klo 9:00, jonka jälkeen paikalle voi saapua rauhassa omaan tahtiin. Leiripäivän yhteinen kick-off on klo 9:30, jonka jälkeen käynnistyy elämyksellinen leiriohjelma.
  • HINTA: 165€ /osallistuja (sis. ALV 24%, vakuutukset, leiriohjelma ma-ke, päivittäinen välipala).
  • LEIRIPAIKKA: Linguajoy Kielikeskus, Lauttasaari. Osoite: Heikkiläntie 2, 5 krs., 00210 Helsinki.
  • ILMOITTAUTUMISLINKKI: LINGUAJOY HIIHTOLOMALEIRI 2025

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Paikka leirillä on peruutettavissa 30 päivää ennen leirin käynnistymispäivää kirjallisesti, info@linguajoy.fi -sähköpostiosoitteeseen. Mikäli leiri on peruutettu kirjallisesti, info@linguajoy.fi sähköpostiosoitteeseen ennen määräajan umpeutumista, palautetaan osallistujalle ennakkoon tehty maksusuoritus, vähentäen siitä hallinnollinen peruutus- ja käsittelykulu 50€. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% leirimaksusta. Lapsen sairastuessa, leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. 

VALOKUVAUS

Leiritunnelmista otetaan valokuvia ja videota. Mikäli ette halua aineistoja näkyvän Linguajoyn julkaisuissa, ilmoitattehan asiasta ennen leirin alkua sähköpostitse: info@linguajoy.fi Linguajoy Kielikerhot Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Leirillä tulee olla vähintään 12 osallistujaa, jotta se järjestetään. Leiripaikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!