Yksityinen iltapäivätoiminta, Punavuori

Linguajoy Kielikerhot Oy tarjoaa elokuusta 2024 alkaen laadukasta ja turvallista yksityistä iltapäivätoimintaa Punavuoren alueen lapsille. Toimintaan voivat hakea kaikki lapset ensimmäisestä neljänteen vuosiluokkaan asti. (2014-2017 syntyneet). Iltapäivätoiminta tapahtuu Mikael Agricolan kirkon tiloissa (osoite: Tehtaankatu 23, 00150 Helsinki), jossa meillä on käytettävissä päivittäin kotoisa kerhotila sekä monipuolinen, suuri sisäliikuntasali. Ulkoilu tapahtuu lähialueen puistoissa. Lapset otetaan toimintaan hakujärjestyksessä, joten hae nopeasti, paikkoja on rajoitetusti. Yksityinen iltapäivätoiminta perustuu Linguajoyn pitkäaikaiseen kasvatus- ja koulutusalan kokemukseen ja tietotaitoon sekä osaavaan, sydämelliseen henkilökuntaan. Toimimme sensitiivisen kasvatusmallin mukaisesti, positiivista vahvistaen.

Toimintaa tarjotaan 25h viikossa (arkipäivisin klo 12-17 välisenä aikana). Toiminta koostuu esimerkiksi seuraavista elementeistä:

 • Läksypiiri, jossa lapsia autetaan ja kannustetaan koulutehtävien teossa
 • Välipala- ja rentoutushetki
 • Päivittäinen sisäliikunta omassa jumppasalissa
 • Ulkoilu ja retket lähialueilla
 • Ohjatut inspiroivat toimintatuokiot kuten esimerkiksi:
  •  Musiikki ja rytmit
  • Let’s travel the world – Kielisuihkut
  • Pelit ja koodauksen alkeet
  • Luovat taide- ja askartelupajat 
  • Tanssi, circuit training ja jalkapallo

Lapsille tarjotaan päivittäin maittava välipala ja lapset ovat vakuutettu toiminnan ajan. Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa lapselle innostava, ihana iltapäivä; ympäristö, joka on täynnä leikkiä, luovuutta, inspiroivia vieraita kieliä ja liikunnan riemua.

Toimintaan osallistuvan on mahdollista valita kolmen (3) eri ohjelman välillä:

 • Junior-ohjelmassa lapselle on tarjolla ohjattu, turvallinen Linguajoy-toiminta koko iltapäivän ajan, klo 12:00-17:00 välisenä aikana.Junior-ohjelmassa lapsi noudetaan joka päivä iltapäivätoimintaan koululta, oppituntien tultua päätökseen.
 • Senior-ohjelmassa lapsi voi osallistua iltapäivätoimintaan päivittäin 3h ajan joustavasti, oman aikataulunsa pohjalta. Senior-ohjelma soveltuu erinomaisesti esim. tilanteissa, joissa koulun lukujärjestys painottuu pidemmälle iltapäiviin ja lapsi kykenee saapumaan iltapäivätoimintaan itsenäisesti koulun oppituntien päätyttyä. Senior-ohjelma luo turvallisen rakenteen koululaisen ja perheen arkeen.
 • Flexi-ohjelmassa lapsi voi osallistua iltapäivätoimintaan joustavasti, kouluviikon aikana 10h ajan, oman henkilökohtaisen aikataulunsa pohjalta. Flexi-ohjelman puitteissa on mahdollista vaikkapa kahtena viikonpäivänä olla mukana toiminnassa useamman tunnin ajan, ja puolestaan jonain muuna päivänä piipahtaa Linguajoylla nauttimassa rauhassa välipala, ja osallistumassa esimerkiksi tiettyyn kielisuihkuun tai workshoppiin. Flexi-ohjelma soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa lapsen aikataulu on vaihteleva, ja on tärkeää voida räätälöidä perheelle parhaiten sopiva kokonaisuus, jossa lapsen koulu, harrastukset, ja innostava iltapäivätoiminta nivoutuvat saumattomasti yhteen. Flexi-ohjelmassa lapsi kykenee saapumaan iltapäivätoimintaan itsenäisesti koulun oppituntien päätyttyä.

Hinta:

 • Junior-ohjelma: 285€/kk (sis. ALV 24%, vakuutukset, maittava välipala, 5h ohjattua ja turvallista iltapäivätoimintaa/päivä, nouto koululta toimintaan).
 • Senior-ohjelma: 240€/kk (sis. ALV 24%, vakuutukset, maittava välipala, 3h ohjattua ja turvallista iltapäivätoimintaa/päivä, joustavasti lapsen oman aikataulun mukaisesti).
 • Flexi-ohjelma: 160€/kk (sis. ALV 24%, vakuutukset, maittava välipala, 10h ohjattua ja turvallista iltapäivätoimintaa/viikko, joustavasti lapsen henkilökohtaisen aikataulun mukaisesti).

Laskutus:

Iltapäivätoiminnan laskutus tapahtuu kuukausittain sähköpostitse. Laskun tiedoilla on mahdollista tilata vaivaton verkkolasku omassa verkkopankissa. Ensimmäinen iltapäivätoiminnan lasku toimitetaan sähköpostitse 10.8.2024. Jos iltapäivätoiminnasta huoltajalta perittävää maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, voidaan vuotuista viivästyskorkoa periä eräpäivästä siten kuin korkolaissa säädetään.

Palvelu- ja peruutusehdot:

Varatessasi paikan Linguajoy yksityiseen iltapäivätoimintaan Punavuoressa, varataan paikka lähtökohtaisesti koko lukuvuodeksi 8.8.2024-30.5.2025. Lukuvuosi koostuu syys- ja kevätlukukaudesta. Paikka iltapäivätoiminnassa on peruutettavissa 60 päivää ennen lukuvuoden käynnistymispäivää kirjallisesti, info@linguajoy.fi -sähköpostiosoitteeseen. Syyslukukauden kerhopaikkaa ja syksyn iltapäivätoiminnan laskutusta, ei voi perua tämän määräajan umpeutumisen (60 päivää) jälkeen eikä kesken syyslukukauden. Kerholasku on maksettava kokonaisuudessaan, vaikka toimintaan ei osallistuttaisi syyslukukauden aikana. Mikäli iltapäivätoiminnassa ei haluta jatkaa syyslukukauden jälkeen kevätlukukaudella 2025, on peruutus kevätlukukauden osalta tehtävä kirjallisesti, info@linguajoy.fi -sähköpostiosoitteeseen 25.11.2024 mennessä. HUOM! Yksityiseen iltapäivätoimintaan ei ole mahdollista saada maksuhuojennusta eikä -vapautusta.

Elokuussa peritään puolet kuukausimaksusta. Kesäkuulle ajoittuvista toimintapäivistä ei peritä maksua. Maksuna peritään puolet kuukausimaksusta, jos lapsi on sairautensa vuoksi poissa toiminnasta kalenterikuukauden aikana 11 toimintapäivää tai enemmän. Sairaudesta tulee olla lääkärin tai terveydenhoitajan todistus. Maksuna peritään puolet kuukausimaksusta, jos lapsi ei osallistu iltapäivätoimintaan koko kalenterikuukautena muusta syystä kuin sairauden vuoksi. Huoltajan tulee tehdä poissaolosta kirjallinen etukäteisilmoitus 30 päivää aikaisemmin vastaavalle ohjaajalle. Koulujen syys- joulu- ja hiihtoloma-ajalta ei tule maksuhyvitystä. Mahdollinen iltapäivätoiminnan ohjelma-muutos (juniori/seniori) tulee tehdä kirjallisesti (info@linguajoy.fi) vähintään yhtä kalenterikuukautta ennen muutoksen alkua.

Linguajoy pidättää oikeuden muutoksiin. Toimintaan ottamisen edellytyksenä on, että lapsi kykenee toimimaan ryhmässä muiden lasten kanssa. Jos tämä ei toteudu, Linguajoy Kielikerholla on oikeus yksipuolisesti purkaa sopimus yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Linguajoy pidättää oikeuden asettaa yksityinen iltapäivätoiminta tauolle force majeure tilanteessa kuten esimerkiksi sota tai sodan kaltainen tilanne, terrorismi, luonnonkatastrofi, lakko tai tartuntatautiepidemia. 

Ilmoittautumislinkki, yksityinen Linguajoy iltapäivätoiminta: Lyyti

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja toiminnasta antaa palvelupäällikkö Maija Jaskara, maija.jaskara@linguajoy.fi, puh. 041-3111025