Kesäleirit 2024

Suomen ainoa, kokonaisvaltainen lasten kielikylpy-kesäleiri Helsingissä, Lauttasaaressa

Liikaa ruutuaikaa ja kesäloma vailla mielekästä päiväohjelmaa? Mitä mukavaa voisi lapseni tehdä sillä aikaa, kun olen vielä töissä ennen kesälomani alkua?

Lapsuudessa ja kielten oppimisessa pätee sanonta enemmän on enemmän.

Mitä enemmän kokemuksia, joista voi ammentaa uutta tietotaitoa, sitä enemmän ikimuistoisia seikkailuita, jotka loputtomasti vauhdittavat uuden oppimista! Näin kiteytyy Linguajoy kesäleirien missio:

Mission johdattamana olemme luoneet ainoan suomalaisen kokonaisvaltaisen kesäleirin, jonka ydin on kielten oppiminen.

Linguajoy kesäleiri 2024 on täydellinen vaihtoehto teille, jos haluatte lapsenne…

 • Ottavan loikan englannin (tai suomen) kielitaidossa, pitäen samalla hauskaa ja oppien paljon uutta maailman kielistä ja kulttuureista. Vieraan kielen opiskelun tiedetään lisäävän lukemisen ja puheen sujuvuuden lisäksi myös älykkyyttä.
 • Viettävän aikaa energisessä ja turvallisessa ympäristössä, jossa voi omaksua ja kehittää sosioemotionaalisia vuorovaikutustaitoja. Varhainen altistuminen useille kielille parantaa myös lasten kognitiivisia kykyjä, kuten luovuutta, tarkkaavaisuutta ja kriittistä ajattelua.
 • Tutustuvan uusiin vieraisiin kieliin kuten esimerkiksi mandariinikiina, espanja, saksa tai ranska. Kesäleirin tuloksena lapsi voi jopa innostua opiskelemaan aivan uutta kieltä – enemmän on enemmän! 
 • Nauttivan kesälomasta saaden uusia ystäviä ja luoden ihania muistoja, jotka säilyvät läpi koko elämän

Miksi kielten oppimisen pitäisi rajoittua vain luokkahuoneen sisälle?

Kielten oppiminen ja kesälomasta nauttiminen kulkevat käsi kädessä. Tämän ovat useat sadat kesäleiriläiset todenneet vuodesta 2016 lähtien.

Tule mukaan ikimuistoiselle kesäleirille, jota siivittävät uuden oppiminen, riemukas ohjelma ja ihanat uudet ystävät!

Varmista paikka kielikylpy-kesäleirillä!

Mikä tekee Linguajoy kesäleiristä ainutlaatuisen?

Jos tavoitteesi on auttaa lastasi oppimaan lisää englantia tai suomen kieltä, on ratkaisu Linguajoy kesäleiri.

Vaikka kesäleirin pääkieli on englanti, on mahdollista valita Finnish (Suomi) Track, joka keskittyy suomen kielitaidon kehitykseen

Tutustu maailmaan sydämellisten, natiivien Linguajoy-opettajien johdolla

Edessä on innostava ja hauska kesäleiri-viikko, teemalla “Let’s Travel the World”!

Linguajoyn kansainvälinen kasvatus- ja koulutusalan huipputiimi on lapsesi passi maailmanympärysmatkalle, jolle voi osallistua Helsingistä käsin!

Mitä Linguajoy kesäleirillä tehdään?

Englannin tai suomen kielen innostavien tuntien lisäksi esittelemme leiriläisille myös muita vieraita kieliä kuten mandariinikiina, ranska, espanja ja saksa.

Multisensoriset aktiviteetit ja interaktiivinen oppimiskokemus

Multisensoristen ja interaktiivisten aktiviteettien avulla oppilaat pääsevät konkreettisesti harjoittelemaan mielenkiintoisia todellisen elämän tilanteita, mikä stimuloi luovuutta ja kriittistä ajattelua!

Me Linguajoyssa uskomme, että kun kielten oppimisesta tehdään kaikkia aisteja hivelevä seikkailu, vahvistuu lasten itseluottamus, kyky tuottaa puhetta ja ymmärtää natiivisti puhuttua kieltä. Kannustava, iloinen ja sydämellinen tunnelma johdattaa leiriläiset monitasoiselle seikkailulle vieraiden kielten maailmassa!

Paljon HAUSKAA tekemistä!

Olemme yhdistäneet hauskuuden ja riemukkaan seikkailun viihdyttäväksi kielisuihku-ohjelmaksi, joka on yhtä monipuolinen ja energinen kuin kaikki innostuneet kesäleiriläisemme.

LINGUAJOY PRIVATE AFTERSCHOOL, PUNAVUORI

Leiripäivät koostuvat esimerkiksi elämyksellisistä englannin (tai suomen) kielen tunneista, kiinnostavista kielisuihku-workshopeista, monipuolisesta ulkoliikunnasta, peleistä, leikistä, musiikista, tiede-ja taideprojekteista ja herkullisesta lounaasta. Enemmän on enemmän, ohjelma on luotu puhuttelemaan jokaista oppilasta!

Pieni maistiainen tulevan kesän muutamista kohokohdista!

3.6.- 12.7.2024 – Kuusi viikkoa Linguajoy kesäleirejä

Vattuniemen ala-asteen koulu, Lauttasaari. Os. Vattuniemenkatu 23, 00210 Helsinki

6 – 13v.

Ei kielitaitoedellytyksiä – kaikki ovat tervetulleita, alkeistasolta äidinkielisiin puhujiin

Kielikylpy-kesäleiri 2024 sisältää:

 • Päivittäisen englanninkielisen (tai suomenkielisen) opetusohjelman klo 9:00-15:00 (ma-pe)
 • Lastenhoito-palvelun klo 8:30-9:00 ja 15-16:00
 • Maittavan lämpimän lounaan
 • Vakuutukset

Haluatko tarjota lapsellesi kansainvälisen ja ikimuistoisen elämyksen?

Nyt tarvitsee vain valita perheellenne parhaiten sopiva leiriviikko, ja varmistaa paikka kesäleirillä!

Hinta: 255€ (sis. ALV 24%). Juhannusviikon leiri: 215€ (4 päivää ma-to)

 1. KESÄLEIRI 1: 3-7.6.2024 (ma-pe) VARAA PAIKKA – LINKKI, LEIRI 1
 2. KESÄLEIRI 2: 10-14.6.2024 (ma-pe) VARAA PAIKKA – LINK, LEIRI 2
 3. KESÄLEIRI 3: 17-20.6.2024 (ma-to) VARAA PAIKKA  –  LINKKI, LEIRI 3
 4. KESÄLEIRI 4: 24.6.- 28.6.2024 (ma-pe) VARAA PAIKKA  – LINKKI, LEIRI 4
 5. KESÄLEIRI 5: 1.7.- 5.7.2024 (ma-pe) VARAA PAIKKA  – LINKKI, LEIRI 5
 6. KESÄLEIRI 6: 8.7.- 12.7.2024 (ma-pe) VARAA PAIKKA  – LINKKI, LEIRI 6

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollinen peruutus on tehtävä 30 vrk ennen leirin alkamispäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% leirimaksusta. Lapsen sairastuessa, leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Linguajoy Kielikerhot Oy pidättää oikeuden muutoksiin.  Leiripaikkoja on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti!

Jos sinulla on kysyttävää Linguajoy kesäleiristä, tarkista oheisesta FAQ -listasta vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta, Team-Linguajoy mielellään kertoo lisää. Yhteystiedot: info@linguajoy.fi puh. 041 -319 6675

 1. Onko Linguajoy kesäleirillä ikärajaa?
  • Vaikka kesäleirin suositeltu ikähaarukka on 6–13 vuotta, olemme aina valmiita suurella ilolla toivottamaan tervetulleeksi myös hieman nuorempia ja vanhempia lapsia!
 2. Miten kielten opetus toteutetaan Linguajoy Kesäleirillä?
  • Linguajoy kesäleirillä noudatetaan mahdollisimman yksilöllistä lähestymistapaa kielten opetukseen. Leiriläiset jaetaan pienempiin fokusryhmiin englannin (tai suomen) kielitaidon ja iän perusteella, varmistaen ainutlaatuiset ja räätälöidyt oppitunnit. Natiivien opettajien johdolla kannustamme lapsia aktiiviseen osallistumiseen aidoissa vuorovaikutustilanteissa, auttaen samalla oppilaita kehittämään kielten  ääntämystään. Oppimiskokemus toteutetaan lempeästi, hauskalla ja innostavalla tavalla.
 3. Miksi Linguajoyn kesäleiri on paras valinta lapselleni?
  • Vaikka jokainen lapsi on ainutlaatuinen, uskomme, että Linguajoy kesäleiri on hyödyllinen kaikille lapsille. Tämä johtuu paitsi varhaisen kielten oppimisen monista eduista, mutta myös siitä, että he saavat mukaansa tärkeitä sosiaalisia, emotionaalisia ja kognitiivisia taitoja. Leiri ei ainoastaan esittele heille uusia ystäviä, vaan kasvattaa rohkeutta ja lisää heidän kykyään puhua englantia ja muita kieliä sujuvasti ja luontevasti kansainvälisessä vuorovaikutustilanteessa. Ja mikä parasta? Lapsille syntyy unohtumattomia, ihania leirimuistoja, jotka pysyvät heidän sydämessään ikuisesti!
 4. Mikä on tarvittava englannin tai suomen kielen lähtötaso, jotta lapseni voi osallistua kesäleirille?
  • Linguajoy kesäleirille ovat aina kaikki sydämellisesti tervetulleita! Olipa lapsesi alkeistasolla tai jopa englantia äidinkielenään puhuva, luomme juuri hänelle parhaiten sopivan kielten oppimiskokemuksen. Leirillä pärjää vallan mainiosti myös puhumalla suomen kieltä. 
 5. Miten toimitaaan, jos lapsi on englannin advanced tai jopa natiivipuhuja -tasolla?
  • Kesäleirin Advanced English -pienryhmissä kehitetään monipuolisesti englannin luku- ja kirjoitustaitoa sekä käydään ajatuksia herättäviä keskusteluita. Advanced tasolla luodaan myös silmäys klassiseen englantilaiseen kirjallisuuteen esimerkiksi William Shakespearen näytelmien ja sonaattien avulla. Vaikka lapsesi englannin kielen taito olisi jo erittäin edistyneellä, jopa natiivi-tasolla, tulee hän omaksumaan kesäleirillä paljon uusia ja tärkeitä taitoja. Enemmän on enemmän!
 6. Mikä on määräaika ilmoittautua Linguajoy Kesäleirille?
  • Kesäleirien paikat yleensä täyttyvät nopeasti, joten on hyvä toimia ripeästi ja varmistaa lapsesi paikka mieleisellä leiriviikolla ennen kuin on liian myöhäistä! Ilmoittautuminen on kuitenkin avoinna lävitse kesäkuun, ja viime hetkelläkin on vielä mahdollista liittyä mukaan kesäleirille, jos paikkoja on jäänyt vapaaksi. Rekisteröidy nyt napsauttamalla tätä linkkiä.
 7. Mitä Linguajoy kesäleiri sisältää? 
  • Linguajoy kesäleiri 2024 sisältää:
   • Päivittäisen englanninkielisen (tai suomenkielisen) opetusohjelman klo 9:00-15:00 (ma-pe)
   • Lastenhoitopalvelun klo 8:30-9:00 ja 15-16:00
   • Maittavan lämpimän lounaan
   • Vakuutukset
 8. Mitä lapseni tulisi tuoda mukana leirille?
  • Suosittelemme tuomaan säähän sopivaa vaatetusta ja muita henkilökohtaisia tarvikkeita kuten esimerkiksi aurinkohatun/lippahatun, mukavat kengät, aurinkosuojan, aurinkolasit, selkärepun ja oman nimikoidun vesipullon. Tarvittaessa henkilökohtaiset lääkkeet ja sadetakki sateisen ilman ulkoaktiviteetteja varten.
 9. Minkä kokoisia ovat kesäleirin fokusryhmät? 
  • Kielikylpyleirin fokusryhmät ovat yleensä kooltaan pienempiä kuin peruskoulujen ryhmät. Hieman leiriviikoista riippuen ryhmien koot saattavat vaihdella n. 7–15 leiriläisen välillä, joka mahdollistaa tehokkaan kielten oppimiskokemuksen leiriläisillemme.

#kesäleiri #kesäleirit #kesäohjelmaa lapsille #lastenkesäleirit2024helsinki #kesäleirit2024helsinki #kesäleirihelsinki #kesäleirithelsinki