Asiakaskokemus

Helppoa

”Leikkien ja laulujen avulla jo 2,5-vuotias tyttäremme oppi englannin alkeita rennossa, mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä”

”Linguajoyn English Club antoi hyvän pohjan kielen oppimiselle ennen muuttoa ulkomaille; yleisimmät lastenlaulut ja äänteet olivat tuttuja 3-vuotiaalle, eikä ulkomailla tarvinnut aloittaa kielen oppimista tyhjästä”

Hauskaa

”Linguajoyn Club Español -kerho on lapselleni viikon kohokohta ja suuri riemun aihe. Kerhon ohjelma on niin hauskaa ja mukaansatempaavaa, että kieli tarttuu mukaan huomaamattaan. Huippuhetki oli perheemme matka Kanariansaarille, jolloin espanjaa pääsi käyttämään. Hienosti sai 5-vuotias tilattua ruokaa, suosikkijäätelöä ja kerrottua mistä olemme kotoisin”

Hyödyllistä

”Vieras kieli on järkevä harrastus. Kiina on nouseva kauppakieli ja kiinalaisten turistien määrä Suomessa on kasvussa, joten jos lapset tästä jatkavat vielä kielen opiskelua, siitä on takuulla hyötyä työelämässä isompana. Kiinan taito voi avata jo teini-ikäiselle hyviä kesätyömahdollisuuksia, sillä kieltä osaa vielä niin harva.”