Aikuiset

Linguajoy Travel the World with Confidence -kielikurssit

Ciao! Onko haaveissasi loma tunnelmallisessa Toscanassa tai matka monipuoliseen Madridiin? Mikä unelmien matkakohteesi onkaan, aukeaa paikallinen elämänrytmi, ruokakulttuuri, historia ja yhteiskunta ainutlaatuisella tavalla, kun pakkaat mukaasi myös paikallisen kielen perusteet!

Travel the World with Confidence –kielikursseilla oppiminen ja elämykset kulkevat käsi kädessä. Interaktiivisessa pienryhmässä luodaan valmiudet vuorovaikutukseen jokapäiväisessä elämässä. Opit tilaamaan ruokaa ravintolassa, asioimaan hotellissa, kysymään neuvoa ja kertomaan itsestäsi. Sydämellisen natiivin opettajan johdolla on mahdollista perehtyä kohdekulttuuriin kokonaisvaltaisesti.

Alkeiskurssit sopivat sinulle, joka aloitat kielen ensimmäistä kertaa. Jatko- ja keskustelukurssit ovat puolestaan suunnattu sinulle, joka jo hallitset kielen alkeet, mutta haluat oppia lisää, tai aktivoida unohtunutta kielitaitoa. Travel the World with Confidence –kielikurssit järjestetään Linguajoy kielikeskuksessa Helsingissä sekä live-verkkokursseina, joiden avulla voit vaivattomasti harrastaa vieraita kieliä vaikkapa kotisohvalta käsin!

Kielivalikoima: italia, espanja, ranska, saksa, englanti, mandariinikiina ja suomi.