Englanti aikuisille

Hello! How are you?

Tiesitkö, että englantia (engl. English language) puhuu äidinkielenään lähes 400 miljoonaa ihmistä ja maailmanlaajuisesti puhujia on 1,6 miljardia? Englannin kieli on nimensä mukaisesti syntynyt Englannissa ja se on germaanisten kielten ryhmään kuuluva indoeurooppalainen kieli. Englanti on maailman opetetuin ja ymmärretyin kieli, ”lingua franca”. Englanti on samalla maailman yleisin toinen kieli ja mm. kaupan, tekniikan ja kulttuurin alalla avainasemassa. Englannin kielen nousua on siivittänyt sen historiallinen luonne eri kielten sekoituksena, kielenä, jota ei enää mielletä kenenkään omaisuudeksi. Englanti on myös internetin valtakieli. 

LINGUAJOYPRO, BUSINESS ENGLANNIN INTENSIIVIKURSSI AIKUISILLE (5 KRT)
Linguajoyn Business English kielikurssi on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää englannin kielitaitoa työelämän tarpeisiin. Intensiivikurssilla opit, miten rupatella luontevasti asiakkaille, kollegoille tai yhteistyökumppaneille. Saat käytännön neuvot siihen, miten voittaa yleisö puolellesi heti esityksen alussa ja miten säilyttää esitys mukaansatempaavana. Pääset myös harjoittelemaan sitä, miten parhaiten kysyä apua ja reagoida palautteseen sekä käsitellä haastavia tilanteita, kuten esimerkiksi huonojen uutisten välittäminen tai väittelytilanne. Interaktiivista pienryhmää ohjaa kannustava, natiivi englannin opettaja, joka luo vahvan lähtökohdan löytää rohkeus ja kyky aktiiviseen ja luontevaan vuorovaikutukseen työelämässä. Kurssin avulla saat myös päivitettyä tietämyksen ajankohtaisista ilmiöistä työelämässä. A warm welcome!

LINGUAJOY ENGLANNIN KESKUSTELUKURSSI AIKUISILLE, INTENSIIVI (5 KRT.)
Linguajoyn Travel the World with Confidence -kielikurssi on suunnattu heille, jotka ovat joskus opiskelleet tai harrastaneet englannin kieltä, mutta taidot ovat päässeet ruostumaan. Muistat kielen perusrakenteet ja keskeisen sanaston, mutta tarvitset harjoitusta ja tukea löytääksesi rohkeuden ja kyvyn aktiiviseen ja luontevaan vuorovaikutukseen. Kurssi on loistava tapa rakentaa ja vahvistaa keskustelutaitoja interaktiivisessa pienryhmässä, kannustavan natiivin opettajan johdolla. Kurssin avulla saat myös päivitettyä tietämyksen ajankohtaisista ilmiöistä ja enemmän irti esimerkiksi loma- tai työmatkoista englanninkielisissä maissa. A warm welcome!

Täältä löydät Linguajoy englannin kurssit aikuisille:

#linguajoypro #linguajoyproenglish #businessenglanti #businessenglish #englanninkeskustelukurssi #kielikurssitenglanti #englanninkurssi #englanninkielenkurssit #englanninkielenkurssi #englanninkielikurssi #englanninkielenkurssiverkossa #englantiverkkokurssi #englantiyksityisopetus #linguajoyenglish #linguajoyenglanti #linguajoyprokielikoulutus #linguajoyenglanninopetus #linguajoyprobusinessenglish #linguajoyeducation #helsinki #linguajoyenglanninkurssithelsinki #kielikoulutus #englanninalkeetaikuisille #englanninalkeet #englanninkeskustelu #linguajoytraveltheworldwithconfidence