Yritys

Linguajoyn elämykselliset kielikurssit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo vuodesta 2015. Yhdeksän vierasta kieltä, sydämelliset natiivit opettajat, juuret merellisessä Helsingissä, monipuolista kielten opetusta päiväkodeissa, peruskouluissa, asukaspuistoissa ja kielikoululla – entistä enemmän myös verkossa!

Linguajoyn missio on tehdä vieraiden kielten oppimisesta mahdollisimman helppoa, hauskaa ja hyödyllistä. Linguajoy haluaa olla ykkösvalinta laadukkaissa ja kokonaisvaltaisissa kielikurssipalveluissa. 

Kielikurssien lisäksi tarjoamme räätälöidyt Private Tutoring Journey –yksityisopetus-ohjelmat, lasten ja nuorten kieli-leirit ja kielirikasteiset Active English Afterschool -toiminnot koululaisille. Kokonaisvaltaisen palvelun täydentävät aikuisille suunnatut Travel the World with Confidence -kielikurssit sekä yritys- ja yhteisöasiakkaiden LinguajoyPro –palvelut.

Linguajoy kielikurssien kivijalka on moniaistisuus, toiminnallisuus ja innovatiivisuus. Elämyksellisen oppimiskokemuksen aikana aktivoimme useita aisteja samanaikaisesti, jolloin saavutamme pitkäkestoisen muistin ja uuden kielen omaksuminen tehostuu.

Me Linguajoyssa uskomme holistiseen lähestymistapaan: kieli tarvitsee kulttuurikontekstin. Kielikursseilla tutustutaan kokonaisvaltaisesti kohdealueen tapa- ja ruokakulttuuriin, keskeisiin traditioihin, luontoon, yhteiskuntaan ja tunnettuihin maamerkkeihin. Natiivin Linguajoy-opettajan johdolla kulttuuri avautuu syvällisesti ja kokemus kielen ääntämyksestä on aito.

“Language gives you more than just a skill. It gives you a new lens through which to see the world”