Englanti lapsille

Hello! How are you?

Tiesitkö, että englantia (engl. English language) puhuu äidinkielenään lähes 400 miljoonaa ihmistä ja maailmanlaajuisesti puhujia on 1,6 miljardia? Englannin kieli on nimensä mukaisesti syntynyt Englannissa ja se on germaanisten kielten ryhmään kuuluva indoeurooppalainen kieli. Englanti on maailman opetetuin ja ymmärretyin kieli, ”lingua franca”. Englanti on samalla maailman yleisin toinen kieli ja mm. kaupan, tekniikan ja kulttuurin alalla avainasemassa. Englannin kielen nousua on siivittänyt sen historiallinen luonne eri kielten sekoituksena, kielenä, jota ei enää mielletä kenenkään omaisuudeksi. Englanti on myös internetin valtakieli. 

Helppoa, hauskaa, hyödyllistä, Linguajoy kielikurssit lapsille ja nuorille

LINGUAJOY ENGLISH CLUB

Tarjoaa lapsille elämyksellisen ja hauskan englannin kielen oppimiskokemuksen positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Linguajoy kielikurssilla lapset oppivat englannin kieltä moniaistisesti ja toiminnallisesti – pelien, leikin, musiikin, taiteen, tanssin ja teatterin avulla. Sydämellisten natiivien opettajien johdolla lapsi saa aidon kokemuksen kielen ääntämyksestä ja kulttuurista. Kurssilla vauhditamme suullisen kielitaidon kehitystä rakentamalla laajaa avainsanavarastoa, omaksumalla erilaisia lauserakenteita ja hyödyllisiä ilmauksia. Kielikurssit sopivat hyvin sekä vasta-alkajille, että englannin kieltä jo hieman entuudestaan osaaville. English Club kokoontuu kerran viikossa 45 minuutin ajan. Lämpimästi tervetuloa ikimuistoiselle Linguajoy -kielipolulle, you’re most warmly welcome! 

LiNGUAJOY ADVANCED ENGLISH CLUB

Tarjoaa innostavan ja hauskan englannin kielen oppimiskokemuksen positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä lapsille, joilla on jo toiminnallinen englannin kielen taito.  Advanced English kielikurssilla opimme englannin kieltä moniaistisesti ja toiminnallisesti, sydämellisten natiivien opettajien johdolla. Advanced kurssin tavoite on entisestään vahvistaa suullista kielitaitoa ja puherohkeutta, luoden pohjaa kansainväliselle vuorovaikutus- ja esiintymistaidolle. Kurssin edetessä keskitytään entistä monipuolisempiin vuorovaikutustilanteisiin ja tehdään myös luetun ymmärtämiseen ja kirjoittamiseen liittyviä harjoitteita. Kurssi kokoontuu kerran viikossa 45 minuutin ajan. Lämpimästi tervetuloa ikimuistoiselle Linguajoy -kielipolulle, you’re most warmly welcome!

LiNGUAJOY SPORTTI-ENKKU (ACTIVE ENGLISH CLUB)

Tarjoaa lapsille elämyksellisen ja hauskan englannin kielen oppimiskokemuksen positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Sportti-Enkku kielikurssilla toiminnallinen englannin kielikylpy yhdistyy energiseen jumppaan, leikkiin, tanssiin ja kiertoharjoitteluun. Musiikin rytmi auttaa liikkumaan ja omaksumaan kielen melodian. Sydämellisten natiivien opettajien johdolla lapsi saa aidon kokemuksen englannin kielen ääntämyksestä ja kulttuurista. Kurssilla vauhditamme suullisen kielitaidon kehitystä rakentamalla laajaa avainsanavarastoa, omaksumalla erilaisia lauserakenteita ja hyödyllisiä ilmauksia. Tämä kurssi sopii hyvin sekä vasta-alkajille, että englannin kieltä jo hieman entuudestaan osaaville. Sportti-Enkku kokoontuu kerran viikossa 45 minuutin ajan. Lämpimästi tervetuloa ikimuistoiselle Linguajoy -kielipolulle, you’re most warmly welcome!

LiNGUAJOY ENGLISH ONLINE BOOST 14-17 -vuotiaille (interaktiivinen ja lempeä live-pienryhmä, Google Meet)

Linguajoy English Online Boost on 14-17 -vuotiaille suunnattu elämyksellinen ja lempeä englannin kielen live-oppimiskokemus, helposti ja vaivattomasti verkossa. Kurssi on tehokas keino parantaa itseluottamusta englannin kielitaidossa ja saada lisätukea esimerkiksi tilanteessa, jossa suullinen puheentuotanto tai kielioppi aiheuttavat päänvaivaa ja tavoitteena olisivat paremmat arvosanat englannin kokeista. Kurssilla keskitymme monipuolisiin vuorovaikutustilanteisiin ja teemme myös kirjoittamiseen ja luetun ymmärtämiseen liittyviä harjoitteita. Vauhditamme suullisen kielitaidon kehitystä laajentamalla avainsanavarastoa ja harjoittelemalla erilaisia vuorovaikutustilanteita. Sydämellisen ja kannustavan natiivin opettajan johdolla kokemus kielen ääntämyksestä ja kulttuurista on aito. Interaktiivisessa ja pienessä English Online Boost -ryhmässä opettajalla on aikaa vastata rauhassa kaikkiin kysymyksiin, tukea jokaista oppilasta ja lempeästi auttaa rakentamaan luottamusta englannin kielitaitoon. English Online Boost kokoontuu kerran viikossa 45 minuutin ajan Google Meet -alustalla.

Englannin kurssi lapsille / Linguajoy englannin kielikurssit Helsingissä, Espoossa ja Online:

#englantialapsille #englantilapsille #kielikurssitenglanti #englanninkurssi #englanninkielenkurssit #englanninkielenkurssi #englanninkielikurssi #englanninkielenkurssiverkossa #englantiverkkokurssi #englantiyksityisopetus #linguajoyenglishclass #linguajoyenglishclub #linguajoyenglanninkurssi #englanninalkeetlapsille #englantialapselle #linguajoyenglishonline #linguajoyonline #linguajoyenglanninkielikurssi #engelska #språkkurs #englanninkieli #englannintunti #englishlesson #linguajoyenglanti #englanninkurssit #helsinki #education #espoo