Mitä joululahjaksi lapselle?

Jouluun on enää muutama päivä aikaa ja moni meistä vielä pohtii, mitä lapselle lahjaksi? Hyllyt ovat pullollaan erilaisia leluja ja hetken hitti-villitykset pölyyntyvät kaapeissa. Tuntuu, että vuosikymmeniä voimissaan säilyneet klassikot, kuten ikivihreät lautapelit ovat se kestävin valinta. Mutta mitä tehdä, kun Afrikan tähti, Kimble ja Monopoli on jo käytössä ja haluat löytää jotain uniikkia, kestävää ja lasta aidosti riemastuttavaa?

Ratkaisu on lasten kielikurssi – elämyksellinen, opettavainen ja hauska oppimiskokemus, jonka tuloksista lapsi nauttii koko elämän! Lapsille suunnatut kielikerhot ja -kurssit ovat tänä päivänä yhä suositumpia ja entistä helpommin saavutettavissa, etenkin pääkaupunkiseudulla. Kielikurssilla lapsi pääsee kerran viikossa natiivin, kannustavan ja innostavan opettajan oppiin. Hän omaksuu uuden kielen, luontevan aksentin, tutustuu kohdekulttuuriin ja tulee tietoiseksi erilaisista maailman kielistä. Utelias ja avoin asenne uutta kohtaan vahvistuu.

Valitsemalla lahjaksi kielikurssin, teet fiksun valinnan, sillä vain lapsuudessa vieraan kielen oppii leikiten. Se on helppoa, hauskaa ja hyödyllistä – upea lahja, joka siivittää lapsen tulevaisuuteen globaalissa maailmassa. Kielikurssi on vuorovaikutusta, läsnäoloa ja uuden oppimisen riemua. Juuri sitä lämpöä ja iloa, mistä joulussakin on kyse. Team-Linguajoyn tontut suurella ilolla auttavat ja paketoivat teille valmiiksi unelmien kielikurssi-lahjan, ollaan yhteydessä!

Give the gift of a second language, bringing lifelong benefits and joy! Have a fantastic holiday!

Jätä kommentti