Hyvää pääsiäistä! Happy Easter!

Kevät, tämä hurmaava vuodenaika, on vihdoin luonamme! Luonto herää loistoon talven jälkeen. Me Linguajoy:lla odotamme lämpimiä päiviä, linnunlaulua ja kukkaloistoa, toivottaen kaikille aurinkoista ja ihanaa pääsiäislomaa. Samalla tiimimme katse siintää jo kesäkuuhun, jolloin käynnistyvät Linguajoyn hauskat kesäleirit – ikimuistoinen matka maailman ympäri viidessä päivässä! Järjestämme leirit myös elokuussa, jolloin niiden avulla on helppo suunnata lempeästi kohti arkirutiineja. Huhtikuun aikana julkaisemme myös Linguajoy lukujärjestyksen 2021-2022, stay tuned!

The most beautiful season has arrived, SPRING — a time of the rebirth of nature after the long, dark winter. At Linguajoy we look forward to warmer days, the twittering song of the birds, and the colorful rebirth of the flowers and trees. At the same time, our team is looking forward to June when our fun Linguajoy summer camps will start – a memorable trip around the world in five days! We also have camps in August, making it easy to gently ease into daily routines after the summer break. During April, we will also publish the Linguajoy 2021-2022 schedule, so stay tuned!


Linguajoy Summer Camps 2021 in Helsinki

Varaa paikkasi Linguajoy kesäleireille kesä- ja elokuussa 2021!

Ota loikka englannin kielessä, natiivien kannustavien Linguajoy -opettajien johdolla! Harjoittelemme englantia ikä- ja tasopohjaisissa pienryhmissä. Voit olla vasta-alkaja tai englannin natiivipuhuja, leirillä pärjäät hyvin myös suomen kielellä. Vieraiden kielten lisäksi leiri-ohjelmassa on innostavia aktiviteetteja; taidetta, tiedettä, ulkopelejä, musiikkia, tanssia, teatteria, kokkikurssi ja paljon muuta! Leirimme toteutetaan terveysturvallisuus-ohjeita noudattaen. 

Enrollment for our summer camps in June and August are open — Book your place now!

Boost your English at our fun Linguajoy summer camps, led by lovely native teachers! We will explore English and other foreign languages in age and level-based small groups. You can be a beginner or native in English, and you can also manage well by speaking Finnish. Our camps will be carefully implemented with the latest health safety procedures.


Tulossa! Linguajoy lukujärjestys 2021-2022

Huhtikuussa julkaisemme Linguajoy lukujärjestyksen 2021-2022 – innostava ja laaja kattaus lasten ja aikuisten kielikursseja! Tuomme tarjolle lisää verkkokurssivaihtoehtoja, jolloin kurssille on helppo osallistua pidemmänkin matkan takaa. Kuulemme myös suurella ilolla ideoista uusiksi kielikursseiksi: info@linguajoy.fi Seuraamalla @Linguajoy somekanavia saat välittömästi tiedon syyslukukauden 2021 ilmoittautumisen avautumisesta.

Stay tuned for the publication of our 2021-2022 study year schedule, filled with exciting and engaging language courses for children and adults. We will also be bringing more online course options to our schedule. Be sure to follow our social media @linguajoy for the schedule!


Pääsiäisherkkuja – Easter Treats

Pääsiäislomalla on aika hengähtää ja nauttia. Aterian kruunaa oheinen herkullinen leivonnainen, jonka reseptin Team-Linguajoyn opettajat haluavat jakaa kanssanne. Yhteisen riemukkaan leivontahetken kruunaa kevätkauden sanalista, jonka voi perheen pienten kanssa käydä lävitse leivonnan lomassa.

We are happy to share with you a couple of springtime treats, which we hope you will enjoy over the Easter holiday. Take some time to bake a tasty pastry for your Easter table and practice your English spring vocabulary with the list below.


Team Linguajoy warmly wishes you a ”Hoppy” Easter! 

? ??