WE ARE HIRING – ILTAPÄIVÄtoiminnan OHJAAJA

Etsimme Linguajoy -tiimiimme sydämellisiä ja energisiä iltapäivätoiminnan ohjaajia. Tehtävä on täydellinen sinulle, joka nautit lasten kanssa työskentelystä ja haluat kehittää kasvatusalan osaamistasi huippu-tiimissä! 

Linguajoy -iltapäivätoiminnan ohjaajan rooli pähkinänkuoressa: 

  • Osa-aikainen työ Helsingissä, 20-25 h/viikko, helppo yhdistää esim. oppisopimuskoulutukseen tai muihin opintoihin
  • Iltapäivätoiminnan ohjaajan toimenkuvaan kuuluu kerho-ohjelman pedagoginen suunnittelu yhdessä tiimin kanssa, ohjelman toteutus ja yhteistyö koulun ja perheiden kanssa. Ohjaaja ohjaa alakouluikäisten lasten koululaisryhmää ja monipuolisia aktiviteetteja kuten esim. sisä- ja ulkoliikunta, pelit ja leikit, taide ja askartelu, läksypiiri ja retket lähialueille. Työ alkaa 10.08.2023

Olet etsimämme ohjaaja, jos:

  • Sinulla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja haluat oppia uutta
  • Sinulla on kyky inspiroida ja elävöittää lasten iltapäivää kerhossa
  • Sinulla on lämmin, positiivinen ja luova ote työhön
  • Olet luotettava – lasten kanssa työskenteleviltä työntekijöiltä vaaditaan rikosrekisteriote

Miten haet? Jos kiinnostuit tehtävästä, mielellämme keskustelemme tarkemmin. Ota yhteyttä: palvelupäällikkö Maija Jaskara, puh. 041-3111052 tai lähetä hakemus: recruitment@linguajoy.fi. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

  • Linguajoy Kielikerhot on Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan virallinen palveluntuottaja perusopetuksen iltapäivätoiminnassa. Linguajoy järjestää iltapäivätoimintaa 7-8 -vuotiaille koululaisille Helsingissä. Toimintamme ydin pohjautuu perusopetuslaissa määritettyihin iltapäivätoiminnan arvoihin ja tavoitteisiin.

Jätä kommentti