Tervetuloa Linguajoy kielikurssille! Voit valita suosikkisi 1-12-vuotiaille suunnatuista lasten kielikerhoista tai aikuisten “Travel the World with Confidence” -kielikursseista. Linguajoyn kannustavat ja positiiviset opettajat ovat kohdekielen natiiveja, joten kokemus ääntämyksestä ja kulttuurista on aito. Onko suosikkisi energinen espanja, klassinen ranska, eksoottinen mandariinikiina, sähäkkä saksa, rakas ruotsi, ihana englanti, veikeä venäjä, iloinen italia vai suloinen suomi?

Hinnasto ja aikataulu – kevät 2019, alkaen maanantaina 14.1.2019

Lapset/kevätlukukausi: 254€ , kattaen 17 viikkoa (14,95€/krt), sis. ALV 24%, vakuutukset, opetus- ja askartelumateriaalit, Lesson Digest kotiharjoittelun tueksi, Linguajoy Podcast kotiharjoittelun tueksi, tarrakortit, tarrat ja kurssijuhla. Perhealennus -15% myönnetään 2. ilmoittautuneesta lähtien. Uusille Linguajoy Kielikerhot -jäsenille lisätään kertaluonteinen jäsenmaksu 9,50€.

Aikuiset/kevätlukukausi: intensiivikurssi 105€ (yht. 7 viikkoa) tai 254€ (17 viikkoa) (=14,95€/krt). Sis. ALV 24%, vakuutukset, opetusmateriaalit ja kurssijuhla. Eläkeläisalennus: -15%.Uusille Linguajoy Kielikerhot -jäsenille lisätään kertaluonteinen jäsenmaksu 9,50€.

Kursseja ei pidetä talvilomaviikolla 8 (18-24.2.2019), vapunpäivänä (keskiviikko) 1.5.2019 eikä pääsiäisenä (to-ma) 18-22.4.2019. Linguajoyn kielikurssille voi liittyä mukaan kesken lukukauden, jolloin maksetaan vain jäljellä olevista tunneista.

Lapset, 1-12 -vuotiaiden kielikerhot: Multisensorista ja toiminnallista opetusta siivittävät pelit, leikit, laulut, taide, askartelu, draama ja tanssi

Aikuiset, Travel the World with Confidence -kielikurssit: Aikuisten kielikursseilla voit aloittaa alkeet tai osallistua kielen aktivointikursseille, jos aikaisemmista opinnoistasi on vierähtänyt aikaa. Mikä ikinä unelmien matkakohteesi onkaan, aukeaa paikallinen elämänrytmi, ruokakulttuuri, taide ja historia ainutlaatuisella tavalla, kun pakkaat mukaasi myös paikallisen kielen perusteet. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!