Linguajoy Englanninkielinen mini-syyslomaleiri Helsingissä 12-14.10.2020

Hello! How are you?

?? Ota loikka englannin kielitaidossa Linguajoy kielikoulun mini-syyslomaleirillä 2020 Helsingissä! ? Opimme englantia natiivien opettajien johdolla ikä- ja lähtötaso pohjaisissa pienryhmissä, monipuolisten ja toiminnallisten aktiviteettien avulla.

? Matkaamme myös maailman ympäri , kun Linguajoyn Mandarin Club ?? ja Club Español ?? –opettajat tuovat meille elämyksellisen ohjelman, jossa uudet kielet ja kulttuurit avautuvat tiede- ja taideprojektien, näytelmien, pelien ja musiikin myötä.

Syyslomaleiri on suunnattu 6-13-vuotiaille. Leirillä saat uusia ystäviä, uskallusta ja luontevuutta englannin kieleen ja kansainväliseen vuorovaikutukseen. Voit olla kielten vasta-alkaja tai natiivipuhuja, leirillä pärjäät hyvin myös suomen kielellä.

Varaa paikkasi heti! ?

SYYSLOMALEIRI / FALL CAMP (Monday-Wednesday 12-14.10.2020)