Linguajoy Englanninkielinen mini-syyslomaleiri Helsingissä 12-14.10.2020

Hello! How are you?

🇬🇧 Ota loikka englannin kielitaidossa Linguajoy kielikoulun mini-syyslomaleirillä 2020 Helsingissä! 🍁 Opimme englantia natiivien opettajien johdolla ikä- ja lähtötaso pohjaisissa pienryhmissä, monipuolisten ja toiminnallisten aktiviteettien avulla.

🌎 Matkaamme myös maailman ympäri , kun Linguajoyn Mandarin Club 🇨🇳 ja Club Español 🇪🇸 –opettajat tuovat meille elämyksellisen ohjelman, jossa uudet kielet ja kulttuurit avautuvat tiede- ja taideprojektien, näytelmien, pelien ja musiikin myötä.

Syyslomaleiri on suunnattu 6-13-vuotiaille. Leirillä saat uusia ystäviä, uskallusta ja luontevuutta englannin kieleen ja kansainväliseen vuorovaikutukseen. Voit olla kielten vasta-alkaja tai natiivipuhuja, leirillä pärjäät hyvin myös suomen kielellä.

Varaa paikkasi heti! 🤩

SYYSLOMALEIRI / FALL CAMP (Monday-Wednesday 12-14.10.2020)

Jätä kommentti